10 януари 2011

Предлагам ...

Мъжове! Предлагам ви ново средство за туширане на разни кахърни състояния. Предлагам го безплатно. Всъщност се предлага от жени! Не, за сега не предлагам сайт за намиране на мераклийка за хоризонтално и вертикално освежаване. Предлагам да си вземате лекарството от сайтове с кахърни женски писания.

Освен това предлагам в София да се направят две улици - една с проститутки на витринки зад завески, както в Амстердам.

На успоредна да има отново витринки, завески и автомати, където може да пускаш 20 стотинки, след което завеската да се вдига и зад нея да има по едно истерясало женище. За 20 стотинки - 10 секунди гледане, иначе на нас мъжете ще трябва да ни плащат вредни. Гледаш и на устните ти разцъфтява усвимка, а след това си тръгваш доволен, че твоята любима не е съвсем чумосана, поне за сега.


Поне три ползи ще има от това. Първо - пари за хазната и лентички за прерязване от Вожда. Второто е превенция - водиш жената/гаджето/любовницата и показваш, а те мислят. Трето - тези зад стъклото виждат онези, които са закарани да ги видят с превантивна цел и също мислят. От мисъл на мисъл и света стане по-добър.

фотографии: в. Дневник, flickr.com

1 коментар:

Сладко лимонче каза...

А вие самият имате ли нужда да гледате проститутки и истрезирали жени?? Защото това може да се гледа по всяка неспециална улица и не мисля, че ни трябва още един данък - тип "въздух" ;)) Сполай ти, бате :P