23 декември 2010

Разговор с една не феминистка

Разправяш ми, че трябвало партньорство и да шофираме на смени, за да не се уморяваме и всичко това като метафора за целия живот. Пък аз те разбирам, напълно, че и те подкрепям, да знаеш.

Подкрепата си е едно на ръка, но си мисля - ех, изпуснахме ви ние вас жените, а друго си е било едно време imperatives presents active и няма такива глупости като гласуване, пък права на жените, али та и балирани. Остави това, ама и феминистки се навъдиха. То само да се въдят и да си щъкат - иди па дойди, ама не! Пущините разправят, че мечтата на мъжкото прасе е: жената боса, бременна и в кухнята! Не че знам защо трябва да е боса - ще се простуди, зима е, пък искам да си я ползвам целогодишно. Пък то няколко месеца да ти се спира секса не си е работа, да не говорим, че в тази криза - абе ти знаеш ли как се гледат сега деца, ма?! Тъй бих рекъл на феминистките, ама те бягат от мен като Бойко Борисов от нова детска градина без репортери.

За това imperatives presents active, дето на село му викат: бой, други работи, а сръбското и за комшиите! Ами така де! Пък ти да се редувате, да се гушкате и да обсъждате живота. Усложнения са това модернистичностни, а може по иначе, може ...

жената вчера, днес и утре - големи работи

Няма коментари: