13 март 2023

Моето обаче, за борците с "джендър идеологията"

Бориха над сто години капитализма, а сега борят с плам "джендър идеологията". Обаче ...

Ръководители на партията, която години бореше и още бори гнилия капитализъм, след промените у нас станаха едни от най-гадните капиталисти, тези от робовладелски тип. Не се наемам с аналогии дали зад тази нова борба, този път с хората с объркана сексуалност се крие и вътрешна борба у борците. Обаче ...

В уж гнилия либерален западен свят, обществата или поне част от тях, полагат усилия да дадат смисъл на тази хора - с особената сексуалност - да живеят. Не е лесно и за двете страни, ама по-добре от това някой да си окачи въжето, защото не е като останалите. Чудили ли сте се защо някое уж нормално момче или момиче ей така от нищото вземе че се самоубие. И аз съм се чудил, може и подобни да са били причините. И преди да кажеш - да, обаче, ще го кажа аз. Обаче ...

Толкова пъти съм гледал в новините как майка на някой убиец, крадец, изнасилвач - изобщо някаква гад обяснява, че той е добро момче и не са верни тези неща за него. Та ако твоето дете е на другия бряг на сексуалните предпочитания - ще громиш ли педерасти, лесбийки и целокупната общност с всякакви разновидности на сексуални вкусове, както го правиш сега?

Не искам да съм на твое място и да правя такива избори, не ти го и желая, но помисли - какво би сторил?

И към финала ще припомня думите на Иисус към съдниците на една жена прелюбодействала: "който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък".

Лесно е да съдиш - това е черно, това е бяло, това е грешно, това правилно. Трудното е когато мислиш и виждаш всички обачета, това е то емпатията, а животът е изпълнен с условности или казано иначе обачета по какви ли не теми.

Няма коментари: