24 март 2009

Егати, до Геройко Борисов дори Смешко Станишев изглежда сериозен човек

Помолиха ме да гледам дебата на Станишев и Борисов по БНТ, посветен на икономическата криза и пътя за България. Гледах, че дори и слушах голяма част от предаването. Отвратен съм. 

Станишев е нагла издънка на пишман социалистическата олигархия. Водач е на партия, която ни превръщаше в подлога на съветите, а сега на руснаците. Заради такива люде човек може да се отврати от цялата левица. Като се добави и некадърното им управление през последните 8 години - отвращението ми към него е обяснимо.

Какво ли мога да река за Геройко Борисов? Нищо ново, това е ясно. Има ли какво да се каже за екипа му, който има претенции да управлява? Некадърност, глупост и пошлост.

Според социолозите едно от тези типчета ще управлява страната ни. Егати избора, егати държавата щом гледайки единия тъпак опонента му от същия калибър изглежда прилечен. Бляк.

Снимки: в. Дневник

1 коментар:

xrizZz каза...

ще си позволя да те цитирам "туй слепотата освен физическо състояние нявгаш е състояние на духа." изказването е доста остро от твоя страна, аз хванах само коментарите след дебата, жалко е обаче, че коментарите си остават само монолози на всеки един от нас и тези дебати разбунват духовете докато трае самото предаване, а хората си говорят ли, говорят...и все пак тъй слепотата човешка си е баш дарба, усмивки и поздрави