13 декември 2016

120% от руснаците щели да залюбят Путин, според Горбачов де


Тези дни от политика ми се гади повече от обикновено. У нас "Реформаторите" щели да правят правителство с ГЕРБ, че ако има служебни ще погинем.

Всъщност служебните правителства на Плевналиев - президента който не се кандидатира за втори мандат - се ползваха с безпрецедентна подкрепа у народа, та едва ли третото му ще бъде толкова лошо, нали?

Михаил Горбачов
В Русия пък пеят победни песни, защото руската армия заедно с пълчищата на Башар Асад (социалистическа партия БААС) успели да превземат Алепо след 5 години гражданска война. По този повод се очаква рейтингът на Путин да достигне нови висини, поне тъй казва Горбачов.

"Горбачов обвини пред Би Би Си Запада, че се опитва по всякакъв начин да компрометира руския президент Владимир Путин, за да падне той от власт, но това нямало как да стане: 86 процента от руснаците подкрепят Путин, а скоро ще станат 120 процента". Тъй пише БНР.

Господин президент на СССР - 120% са малко, до Рождество 2017 година спокойно могат да станат и 180%, започнете нова война и готово - патриотизъм е това, ей ...

И още мечтаел: "На съветския - не, на съюза - да. В старите граници, същия състав и доброволно". 

То те и предишния път не се присъединиха доброволно, а ги завладяха, опитаха да си вземат и други, ама ядец, само до социалистически блок го докараха.

Ех Миша, Преустройството на гнилия социализъм бе добро, ама това че се срина бе още по-добро. Стой си в историята, че от както взе да се мазниш на Путин преди няколко години ми се гади от теб - докато се срещаше с Рейгън и Тачър бе добре, но от както се върна на власт ядрото комунисти начело с Путин си личи що за гнила душица си.

Няма коментари: