26 юни 2010

Педерасти на парад - в търсене на обществена любов

Днес за трети път ще се проведе парад на педерастите, лесбийките, травеститите и транссексуалните, на който тези люде ще се опитват да ни накарат да ги обичаме! Въпросните хора се борят за внимание, като се опитват да предизвикат гранични състояния на омраза или любов и съчувствие в обществото. Те много добре знаят, че повечето хора не се интересуват от тях. За това обвиняват всички, които не ги подкрепят и обичат в хомофобия. 

Хитреците заявяват: който не ни обича ни мрази! Чрез обвиненията в омраза се опитват да предизвикат любов или поне съчувствие. Копнеят за внимание.

За сега не се получава, защото обществото осъзнава, че тезата им всъщност е слаба. Повечето хора имат в обкръжението си педерасти, а и бисексуални жени, които не демонстрират дразнещо сексуалните си предпочитания. Тези хора не са подложени на никаква дискриминация, дори често се ползват с подкрепата на околните. 

Ако някой реши, че хиперболизирам като обявявам своето обкръжение за меродавно - нека припомня: в годините на прехода България имаше двама министър председатели (Филип Димитров и Сергей Станишев) и един председател на парламента (Йордан Соколов), които не криеха сексуалните си предпочитания, но без да го демонстрират по дразнещ начин.  Следователно обществото е склонно да приеме различната сексуална ориентация стига тя да не бъде демонстрирана по дразнещ начин.

Извода ми е, че този парад се организира от маргинално реакционно настроено малцинство, което няма реални шансове да предизвика любовта ни. 

1 коментар:

Анонимен каза...

А какво означава да демонстрираш по дразнещ начин? Не е ли точно там проблема?