14 октомври 2008

В търсене на луд за работа ...

Всеки на този свят търси нещо. Едни търсят луд за да си го връзват, други гадже за да си го обичат, трети и четвърти - техни си неща. Във фирма Лозанова 48 ООД си търсят луд за работа. Фирмата предлага работа на длъжността Офис мениджър с работно време от 8.30 до 19.30 без да се споменава за обедна почивка. Съдържанието на обявата съвсем не оставя впечатление, че длъжността е за Офис мениджър - секретар, а за нещо отговорно и навярно донякъде престижно.

Желаещият да се труди в Лозанова 48 обаче ще трябва да преглътне умопомрачаващото към 14.10.2008 година условие за: "стартово заплащане за периода на обучение /три месеца/: 500,00 /пет стотин/ лв. месечно, с временен трудов договр". Добре са сторили хората ограждайки възловите моменти в изречението в скоби с текст, зер някой да се не обърка и да натисне бутона - кандидатствай.

В истинността на написаното от мен можете да се уверите в снимката от екрана по долу. 


Не знам какъв сън сънуват собствениците на тази фирма, но се надявам да са малцина онези като тях и единици съгласилите се да работят при тези ужасни условия при такива тарикатеещи изедници.

п.п. Същите оценяват труда на детегледачка по високо от този на офис мениджъра. Почти ми се дощя да кандидатствам.

Няма коментари: