25 юни 2008

Към светли бъднини върви!

Върви народе обновени,
към светли бъднини върви!
Или поне иди там дето
вместо слънце
грей ти ... гей!

По всичко личи, че тази събота (28.06.08г.) властите в София ще разрешат по улиците да се проведе парад на инако сексуалните, които предпочитат хора.


Когато шествието стане ежегодно от Джемини ще подкрепят своите събратя любещи се с ... животни. Навярно последните ще дефилират радвайки очите ни с любимото си партньорче - животинка.


Абе друго си е, когато властниците са толерантни. Вчера към корупция и сливане на престъпност и власт, днес към мъжеложците, утре към зоофилите.

Из Първо съборно послание на св. Апостол Петър
4 глава, 3 стих (1Петр. 4:3)
"през миналото време на живота вършихте волята на езичниците, като се бяхте предали на разпътство, похоти (мъжеложство, скотоложство, лоши помисли), пиянство, срамни гощавки и препивки, и на нечестиво идолослужение;".

Покрай новината за разрешения парад и съпротивата срещу него се сетих за мой пост от преди около година. Свързан е с темата педерастия.

* Снимките са свалени от Мрежата и използвани без знанието на собствениците им. Втората снимка е сложена за онагледяване, без да намеквам нищо за човекът на нея. Това е и причината да скрия образа му.

1 коментар:

talkingDoll каза...

Покрай рок-клиповете попаднах в блога ти.

Незрящ духом е всеки един от нас понякога. И черните едно време са ги анатемосвали в USA, а виж сега какво става - чакам Обама да стане първия чернокож президент. И то защото обективно е по-добрият.


За хомофобията знам един важен факт - това, че е лечима =). Ако го поиска човек наистина, обаче. Виж за педофилията и зоофилията не съм сигурна как стоят нещата.. Надявам се и там науката да е измислила нещо, макар че за резултати реално не съм чувала.

В библията безспорно има ценни истини. Но църквата, също така безспорно - в много отношения е сгрешила. Предполагам, че познаваш историята..

И въобще - човек сам решава на какво да вярва. Но така в един момент може да се окаже, че Светът, в който живее, не отговаря на Истинския. Не е зле да си последователен, но пък ставаш и праволинеен, ако не се интересуваш от останалото, нали?

Поздрави,
М.С.