11 ноември 2010

Милозливост до откат - вредния начин на мислене у световното левичарство

Организацията на Червения кръст в България е подела една на пръв поглед добра кампания под надслов "Време е да погледнем! Една кампания за толерантност и равнопоставеност", в която акцента е върху работата с "инжекционно употребяващи, проституиращи мъже и жени и млади хора в риск". Толерантност и равнопоставеност - запомнете това. 

И така, прекрасно, хайде да научим хората да са толерантни. Толерантност е синоним на търпимост. Търпиш, не критикуваш, приемаш такива, каквито са - всички! Търпи наглите публични прояви на педерастия. Търпи опошляването и повсеместността на чалга културата. Търпи пияниците по улицата, наркоманите в градинките, проститутките и просяците по улиците. Търпи дима от цигари и лошата вентилация в заведенията. Всеки има право да получи търпимост към себе си. Така учат световните милозливи левичари. Място за всеки. Може да е черен, грозен, миризлив ... търпи. 

Но, търпимостта не стига за левите душмани на свободния човек, трябва и равнопоставеност. И ето - спомних си за моя съученик от основното училище Кирил. Кирил бе с около 20 сантиметра по-нисък от мен и когато се надбягвахме се оплакваше, че с моите големи крачки съм имал нечестно предимство спрямо него. Веднъж настоя за равнопоставеност - да тичам с по-малки крачки, за да има и той шанс за победа. Любопитно, нали? Какво трябва да сторя, за да може избралия да бъде мъжка или женска проститутка да бъде равнопоставен с мен? Да си подам ли и аз задника на педерастите?

Не, не е това начина. Виждам нещата по-инак от левичарите, защото съм християнин. Ние знаем що е любов към различния, знаем що е помощ за падналия. Мъжката или женска проститутка трябва да бъде подкрепена, но не в делата си на човешки отпадък, а да бъде насърчена да промени живота си, да се върне в обществото, да живее достойно. Така и правим ние, помагаме на хората да станат достойни граждани на обществото. 

Това което искат левичарите е социалния живот да стана като джунглата на съвременното изкуство - някой сере пред публиката и пишман интелигентите кимат, картина с лайна вместо боя - не го разбирам това изкуство, но го приемам, защото всеки има място под слънцето. Едно голямо бля-бля. Ей това не мога да им простя.

Няма коментари: