11 ноември 2010

Руснаците пак с "оригинални" идеи - нищо ново под слънцето

Според публикация в дир.бг, руска фирма възнамерявала да сътвори руски електромобил, който "не се нуждае от зареждане в мрежата, а работи на нов принцип". Новия принцип е принципа на който работят хибридни автомобили като Волт - малолитражен двигател с вътрешно горене създава електричество, електромоторите на свой ред задвижват колелата без да имат механична връзка с двигателя.

Шевролет Волт - разработка на "Дженерал мотърс"

Е, почти същия, защото хибридите имат батерия, която задвижва автомобила автономно 50-80 километра. Руснаците няма да се занимават с батерии и али-бали, които създават големите ядове на автомобилните производители с ограничения си заряд, а използват "оригиналния" руски метод по опростяването. Защо ли? Защото не могат да направят нищо сложно. Не и в "матушката", както впрочем и нашите учени. Където управляват комунисти само трева никне, за говедата. Умните хора или бягат или се примиряват.

Йо - поредната руска гордост

Нищо чудно, че дир.бг пуска кьорфишеци - собственост е на г-н Виденов - виновника за хиперинфлацията в България в периода 1996-1997 година. Комунист и слуга на "матушка".

Няма коментари: