12 ноември 2010

Комунист за бой се стяга ...

Има стар, но ценен политически виц за нова Русия.

Отишъл представител на Кока Кола при другаря Путин, непосредствено след като направи мелодията на съветския химн мелодия и в руския и му рекъл: 

- Г-н Путин, Вие променихте мелодията на химна, бихте ли върнали и старото знаме, а в единия му ъгъл да поставите срещу добро заплащане мъничък надпис Кока Кола? Путин се обадил по телефона и рекъл:

- Дима, кога изтича договора с Аквафреш?

Путин върви уверено към възраждане на най-лошото в и без друго гадничкия СССР в приемника на страната - Русия. Новината от днес, която ни засяга пряко е не, че Путин възнамерява да посети България, а това, че желае да възроди разузнаването и контра-разузнаването в Русия във вида им от времето на СССР. 

Според мен това значи, че е време да прочистим тайните и явни правителствени служби от съветските и руски агенти в тях, а след това да увеличим бюджета за превъоръжаване. След страните от бившия СССР руснаците ще посегнати към бившия Варшавски договор, а това си е страшно и почти сигурно. Путин сега ми прилича на Хитлер от 30-те години, първо олимпиада, след това съединение с "братята" в Беларус, Украйна и Молдова. Останалото го измислете сами.

Няма коментари: