19 май 2012

С педерастофилите нямам обща работа

Днес ще се проведе поредното велошествие, което този път ще мине без мен. От медиите научих, че тази година заедно с традиционното велошествие, което се бори за по-добра градкса среда, ще шестват и хората от БХК, които се борели с "хомофобията". Попитах дали е вярно и Орлин Тенчев ми отговори:


"Велошествието против хомофобията трябваше да е на 17ти, но заради дъжда не можа да се проведе. Съответно, ни попитаха дали могат да се включат към нашето шествие и ние нямаме нищо против - като едни от многото, които карат колело."

Сигурен съм, че на организаторите от Велолюция им е ясно, че към шествието днес ще се присъединят онези с шаренките знаменца, защото няма сила дето да ги спре, това е свободно шествие и всеки шества както му е угодно.

Велошествие 2011 година


Аз общи дела с педерастофилите нямам и то от чисто принципни съображения. Първо не одобрявам педерастията, второ не одобрявам толерирането и налагането на педерастията като форма на нормалност, трето много се дразна от хора, които твърдят, че онези които не ги одобряват били хомофоби. Хомо (homo) на латински език значи човек, а фобия е форма на остра нетърпимост в клиничен стадий, следователно "хомофоб" е някой, който мрази неудържимо хората.

БХК и всичката хомофилска сган да си гледат работата, аз не одобрявам педерастията, против хората като цяло нямам нищо против, а лоши хора има всякакви по цвят, религия, политически възгледи, образование, народност и така до безкрай.

Да си гледат работата и от Велолюция, защото аз с хомофили рябота нямам.

2 коментара:

taniaark каза...

Би било добре шествието да протече с този музикален съпровод: http://www.youtube.com/watch?v=No8bEcovsII
:-)

monnio каза...

Хе, готино попадение Танче:) Включвам го ...