02 август 2011

Специалистите по генетика пътвърждават библейския разказ за всемирния потоп

В кратка, но любопитна статия, която цитира агенция Ройтерс се отбелязва, че "близо 70% от британците и испанците, 60% от французите и средно половината мъже в Европа имат сходна ДНК с египетския фараон Тутанкамон", съобщават от швейцарския институт "Игенеа".

 погебалната маска на Тутанкамон

Споменатият фараон, който генетично се родее с голяма част от сегашните жители на Европа всъщност принадлежи към генетична група, чийто предци са живели преди 9500 години в района на днешен Кавказ.Това озадачавало учените.

 Не знам какви учени са тези учени, които са от страна имаща на знамето си един голям и хубав кръст, но незапознати с библейската история. Е, може и да са си просветени хората, но така да подготвят сегашния безбожен свят за истината. А истината е, че ковчега или кораба или както искате го наречете, с който Ной се е спасил от всемирния потоп, за който Бог го е предупредил е заседнал до Арарат, където се е развила и тази човешка общност от негови потомци. Всичко е описано в книга Битие от светата Библия. Просто и ясно, а който им нужда от доказателства нека следи разработките на учените в областта на генетиката и антропологията.

 Ной ръководи строежа на ковчега

Няма коментари: