28 юли 2009

Андрешковци

Заради таз вечершния мач на Левски, който ще започне в 18 часа, сторих нужното да мога да съм в къщи и да го гледам от начало. За жалост от Про бг са решили, че е много добра идея да се продават на чужденци правата за мачове у нас, а вместо гостуванията на български отбори да се излъчват глупости.

Писах писмо и дори ми отговориха. Е, с шаблонче ...

PRO.BG ще излъчи домакинствата на "ЦСКА", "Левски" и "Черно море" от квалификациите за "Шампионска Лига" и "Лига Европа"

Днес PRO.BG получи официално потвърждение за закупуването на правата над заснемането и излъчването на следващите домакински мачовете на трите български отбора, които се борят за класиране в Европейските клубни турнири.
"Получихме доста гневни обаждания и мейли на фенове, които ни обвиняват, че няма да предаваме гостуванията на нашите отбори. Истината е, че след горчивия ни опит от миналата седмица, когато си бяхме платили и за двете гостувания на "Левски" и "Черно море", в крайна сметка не получихме сигнал. В момента ситуацията е подобна, като добавим и факта, че парите които ни поискаха, при това само за мача на "Левски" са нереални. В крайна сметка успяхме да се договорим за домакинствата, които ще снимаме и предаваме сами и знаем, че няма да има технически гафове", споделя Ивайло Гюров, изпълнителен директор на RING.BG.

"ЦСКА" София - "Дери Сити" (Ирландия) - 30 юли, четвъртък, 20:00 часа "Левски" София - "ФК Баку" (Азърбайджан) - 5 август, сряда, 20:30 часа "Черно море" Варна - "ПСВ Айндховен" (Холандия) - 6 август, 20:00 часа

Андршковска им работа, ще ги бойкотирам като румънската вече Калиакра.

1 коментар:

veras каза...

Те, иноземците, май го предаваха мача on-line. Поне така споделиха по едно радио.