23 май 2009

Какво ми направи впечатление в последните дни

Вместо да запрлилича на Германия чрез идеята за приемане на закон, който да криминализира отричането на положителната роля на СССР за разгрома на Германия във ВСВ, ръководството на Русия се показва досущ като това на някогашния СССР. Русия е страна, в която от години все повече се заглушава свободното слово, но със създаването на комисия, а в бъдеще и с закон криминализиращ отричането на официалната в момента историография диктатурата ще постигне нов връх.

Докато френските социалисти искат доверието на хората, за да накарарат "Европа да вибрира" чрез секси предизборен клип, вече цяла седмица слушам как кандидатите за Европейски парламент у нас говорят за вътрешните политически и икономически проблеми и обясняват как щели да ги решат чрез дейността си в ЕП ...

Французите признаха, че да си транссексуален не е болест. Педерастките лобита по света отпразнуваха поредна победа, защото: "ЕС отхвърля проявите на хомофобия - явление, което представлява крещящо посегателство срещу човешкото достойнството". Очаквам скоро да се появят нови фобии: от проституция, секс на публично място, а в средносрочен план ЕС ще започне борба и с към онези, които си поволяват да не харесват, кучета, котки, пиърсинг, татуировки, змии, жаби, както и хранещите се с месо, които дразнят с това ди действие любителите на животните.

На защитниците на педерастията, които системно злоупотребяват с либерализма на обществото ни ще отговоря ей тъй:

Няма коментари: