24 юли 2007

Тест за ДВСК и организациите за защита на потребителите

Всъщност нямам намерение да си правя самоцелни тестове, а подадох оплакване за сериозен (за мен) проблем. Дадох си труда да уведомя за проблема: ДВСК, КЗП и БНАП (Българска Национална Асоциация на потребителите), както и четири телевизии с опит в подобен род разследвания.

Мястото: град София

Предистория: Снощи получих предупреждение да не се храня в заведение "Двата Лъва"разположено в непосредствена близост до офиса на формата, в която се трудя, тъй като познат, заедно със свои колеги е получил хранително натравяне. Всички до един са яли шкембе чорба.

Историята:
Днес имах неблагоразумието да обядвам във въпросното заведение, тъй като -уви забравих за предупреждението. Утолил глада си, се върнах и продължих работа.

Ритъмът на денят ми се наруши около два часа след случката. Първо се сдобих с киселини а малко по късно с газове, не закъсня и общото неразположение.

Потърсих възмездие, за разстроения ми организъм, като първо разпратих мейл до колегите във фирата, за да ги предупредя. След това потърсих в Мрежата координатите на ДВСК и организации за защита на потребителите, копие от което изпратих до четири телевизии с национално покритие.Сега очаквам последиците за организма ми, като и за съдържателите на злополучното заведение.

Няма коментари: