10 май 2007

Мечтата на кака Мара

Кака Мара часто казва за мъжете - те са като селски клозети - заети или лайняни. На Кака ми Мара може да се вярва, защото е имала най-прекрасните мъже. Наша Мара са я носили на ръце, пътували са хиляди километри само за среща с Нейна Перкрасност и така седмица след седмица.

Разбира се имало е и мухльовци в които се е излъгала. Често нароченият за Той се оказва завистник с дребна душица не можещ да понесе по-големите и доходи, възвишен интелект и всестранни интереси.

Истинските мъже в живота на Кака Мара са имали душа на поет в тяло превозвано с Джип с размери на малко студио. Другите истински мъже са елитни гвардейци. Имало е и няколко истински интелектуалци прогонени от войстващите сили на злото.

Кака Мара плаща сама сметката си, но няма нищо против да и платиш хотела. Последното е символ на социалния Му статус.

Мнозина прекрасни мъже с години очакват нейния подканящ жест, но не са и на сърце.

От нея може да научите, че истинските дами не си търсят мъж, освен това не бива и да ги запознаят с някого , защото след 30-тата си година са свободни само мухльовци. Не са мухльовците са женените с деца. Ако срещне някой обожател (или пофлиртувал, ама шшшшшшшшшт! тайна) често го коментира така - иначе е много свестен и, както си мечтаят много жени - цял живот ще ме носи на ръце.



Ех, како Марико! Къде е твоя принц, да ти разтупти сърцето, като те понесе на ръце а после ти поотупва дамския задник, защото един истински джентълмен освен джентъл трябва да е и мен, нали?

Няма коментари: