18 май 2013

Ден подир денят на педерастофилията

Вчера бе световен ден на педерастофилията, да не се бърка с някаква фобия. Педерастите и техните приятели от левите движения се опитват да вменят вина на всички, които не са фили, като ни наричат фоби. Дори в наглостта си наричат не педерастофилите - хомофоби.

Атаката е на първо място терминологична. Хомо е човек, демек който не е педерастофил е хомофоб (човекомразец). Педерастите са най-важните хора, тези с главно Ч, за човек.
Смехотворно.

Няма такова нещо обществено мнение, има групи от хора които подкрепят едно или друго, харесват една или друга музика, правят едно или друго.

По някои въпроси обществото е по-единно, например кражбите са противоестествени, не се одобряват. Когато крадат политиците има гняв, но и усещане за безсилие пред статуквото.

Разврата също противоестествен за семейството, за това и е обществено неприемлив. Прави се тайно, а ако е явно си понасяш последствията - лошо име и частична изолация, освен от себеподобните.

Педерастията е на едно ниво с разврата - като цяло не се одобрява от обществото, попадаш в изолация, но никой не те тормози. Разбира се, когато се опитваш да го превърнеш в норма на поведение се стига до ексцесии и недоволство. Кое е изненадващото в случката в Грузия или тези във Франция?

Няма коментари: