26 октомври 2011

Спокойно г-н "другарю" Живков, твоите хора продължават да ни държат в ада

Изминаха три дни след изборния ден и изборната нощ. Използвах правото си на волеизявление на изборите за президент, както и за кмет и общински съветници на град София. При гласуването се скарах с някои членове на избирателната комисия, защото невежеството им стигаше до там, да се опитат да ми попречат да гласувам, при все че името ми е вписано в списъците чрез нарочна декларация, че ще гласувам по настоящ адрес, подадена в законно установения срок и потвърдено чрез вписването ми в изборните листи от ЦИК. Моето обаче бе нищо. 

Тези избори заслужават перото на някой съвременен Алеко. Чуждестранни наблюдатели определиха тези избори като фарс и препоръчаха касиране. Имаше заснети депутати, които изнасят от Общинската избирателна комисия чували с бюлетини след изборите. Оправданието е че помагали на бременна жена. Не стана ясно дали тя е била в чувала. Вчера в някакво село открили бюлетини, с които местните щели да си палят печката в селската кръчма. Общинската избирателна комисия трети ден не може да даде окончателни резултати. И още безброй абсурдни истории, а хората от избирателните комисии скандираха "Мафия".



Алеко с лекота би познал своята България.

И тъй, управляващите милиционер и пожарникар, които са главата на партията ГЕРБ утвърдиха властта си и си по места и се борят с ... ами с колегите си от ДС, които управляват БСП. Другаря им, "гражданинът" от Правец, господин "другаря" Живков сигурно за момент е спрял да изпитва мъки в ада, когато е научил че българския народ продължава да се пържи в адски мъки и след смъртта му.

Няма коментари: