12 август 2011

За церенето на педерастията, компютърните симулации спестяващи пари и време, град след атомна бомбардировка

Ще изцерим педерастията, няма страшно. В сайта Вести се кахъри, че в Бавария организации на християни не приемат, че педерастията е нещо естествено, същото правели и в САЩ от години. Хорицата си общуват с млади образовани педерасти най-вече в университетите. Не се споменава за успехи, но според статията християните трябва да се засрамят и веднага да започнат да приемат педерастията за естествена, защото в политическия живот има много  педерасти. Хвала за такъв аргумент.

Ако ви стиска да видите как е изглеждал град Хирошима малко след атомната бомбардировка в края на Втората световна война, можете да го сторите тук чрез фотографиите на Питърсън от 1945 година. Виждал съм ги и преди, но винаги впечатлява мащаба на разрушенията.

Макар и като поредна точка в низ от позоваващи се една на друга медии, стигнах до новината, за изпитания на суборбитален самолет. Интересното за него не е огромната скорост, нито напредничавите технологии, защото така и трябва да бъде с новите технологии. Това което ми хареса в новината е, че проекта се разработва от 8 години сега е второто изпитание в реални условия, всички досегашни са били компютърно симулирани и в аеродинамични тунели. Всичко това е свело цената на проекта до малко над 300 милиона долара, което да такъв период от време, при ангажирането на толкова учени и технологии е направо евтино. За това и докато четях си спомних за руския проект за нова балистична ракета Булава, който от десетина години забавлява медиите с шумните си провали. 

Усмихнат ден читателю:)

Музикален акцент с Джо Сатриани

Няма коментари: