31 май 2011

Искам квартално жиголо на щат и безплатна проститутка за нуждаещите се!

Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни жени, като Тана Папучкина, като разчекнат едни уста - като ханджийска порта!

"Не съм от тях!", Чудомир

Според разните класации за нещастие българите били отгоре. Не знам кого са интервюирали социолозите, но сигурно как`Сийките са отговаряли на въпросите им.

Как`Сийка от долния етаж е на около 60 години, прави забележка на съседката си от долния етаж за звука на телевизора, на мен за звука от колоните, на съседите за звука на затварящата се балконска врата, на когото си избере за случайни шумове като удар по тръбите на парното. Освен това се оплаква от шумен секс, непознати за нея гости във входа на блока късни гости, ранно ставане и сигурно още десетки неща.

Тя е активна жена в неактивна възраст. Тя е все още млад пенсионер. Тя е една от стотиците хиляди Как`Сийки, които тровят живота на всеки, когото сварят.

Аз пък съм прост човек и обичам прости неща като: бъркани яйца, спане до късно, изгреви, залези, редовен домашен секс ... Аха, за секса исках да кажа! Та Дедо Фройд разправя, че секса бил не просто важен, а много ала-бала и хората без секс правели живота на другите хора много ала-бала. Именно за това имам предложение към Геройко Борисов и кметицата Фиданкова.

Ексклузивно предложение:

С цел повишаване на емоционалното и сексуалното здраве на населението предлагам да бъдат открити квартални вертепи с минимален персонал: едно жиголо, една проститутка и един медиатор. Медиатора ще приема, разглежда и одобрява молбите от граждани (и селяни) за сексуално изтощение на техните буйстващи как`Сийки и мъжките им еквиваленти. Жиголото и проститутката ще вършат по-ниско квалифицирания труд.

Предложените мерки ще доведат до:

  1. увеличение на заетостта;
  2. намаление на нерегулираната трудово-сексуална заетост, което си е удар по сексуалната мафия;
  3. трайно понижение на сексуалното напрежение!;

Всичко това на цената на една детска градина за година!

п.п. Това не е майтап!

Няма коментари: