23 март 2011

Приказка

Имало едро време, през девет планини в десета едно село. До селото имало пещера, а в пещерата живеела една ламя. Селото било богато и си плащало на ламята - един овен месечно. Но ламята пораснала и сменила диетата - по един седмично. Тъй като юнаците по това време били на бал организиран от жената на съседния благородник, където се състезавали в героични отборни игри на Quake, наложило добрата мома Бонка да спасява селото. Нарамила смело телевизора, в лявата ръка взела акумулатор, а в дясната плейстейшъна и тръгнала към пещерата на ламята да си говорят по женски.
След два часа излязла победоносно от пещерата: девствена (защото ламята била женска, а не защото Бонка е грозновата), с главата на ламята в ръка и с мелодията от Имало едно време на запад в уста.

Поуката е - пазете се от девойките най-вече, когато ви карат да играете куестове вместо стрелялки, те са като данайците - първо ти носят дара на скуката, а после ти завъртат главата. Другата я прибират на топло, ако не са като Бонка. Де.

Няма коментари: